Luje dorën për Urimin & Orhanin

Estrada jonë çdo ditë po pasurohet më zëra të bukur! Urimi dhe Orhani,
sjellin një bashkëpunim të shoqëruar më një muzikë ritmike.

Të dy këngëtarët sharmant, e pasurojnë gjithashtu edhe programin tonë këtë
fundvit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *