Ky është suksesi i duetit Shyhrete & Afrim

Asnjë dashuri nuk është më e madhe, se dashuria e mamasë. Asnjë
përkujdesje nuk është më e madhe, se sa kujdesi i babait. Këtë tematikë
kaq të bukur mban në vete kënga e dy yjeve Shyhrete Behlulit dhe Afrim
Muçiqit, që patjetër arriti të dëgjohet 1 milionë herë në shumë pak ditë që
nga lansimi. Dyshja me zërat e tyre magjik, i japin madhështi interpreetimit
e poashtu edhe programit tonë festiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *