“Ti je” nga Engjellusha

Dashuria e vërtetë është kur zemra dhe mendja jote thonë të njejtën gjë!
Engjëllusha, ka lansuar këngën e saj të re kushtuar dashurisë. Nuk do
diskutim që interpretimi i këngëtarës është vërtetë i mahnitshëm, sepse vet
ngrohësia dhe ëmbëlsia e zërit që ka Engji, të tërheq që ta dëgjosh me
shumë dëshirë./ Shkruan Vizioni&Libonia

Ne linkun e meposhtem mund ta ndegjoni kengen e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *