Xheten e ka “Dhez Dashnia”

Këngëtari super energjik Xheta, sjell projektin e tij më të ri. Me një sharm të
cilin e posedon ai, secilën paraqitje vet këngëtari e bën më të veçantë se
tjetrën. Xheta gjithmonë projektat aq sa i ka të bukura aq i ka dhe atraktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *