Xhane Xhane nga Albulena Ukaj & Soni T

Nën tingujt plot ritëm Albulena në bashkëpunim me Soni T, sjell këngën
“Xhane Xhane”. Kënga duket shumë qartë që është punuar detajisht dhe
me shumë përkushtim, e të krijosh një këngë të tillë duhet patjetër që të
bashkohet një ekip profesionistësh. Muzika dhe Instrumentali: Kico Big
Deal Records, Teksti: Soni T, Video Incizimi: Max Production dhe MakeUP
Artist: Arbër Bytyqi. Një falenderim i veçantë shkon edhe për Ernim
Ibrahimin, këngëtarë dhe kompozitorë, një mysafir special i kësaj kënge të
mahnitshme.
Dëgjim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *