Fatmire Mjaku – Potpuri

Potpuria e të ëmblës Fatmire Mjaku. Me sharmin e saj dhe zërin e veçantë,
na bën që me ëndje t’i dëgjojmë këngët e bukura shqipe. Me këngëtarë si
Fatmirja, programi është patjetër i begatë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *