Fahri & Rei – T’fala Dashnisë

“O bylbyl kah fluturon, t’fala dashnisë tem i qon” e sjellin në duet Fahri dhe
Rei. Duke i kënduar dashurisë që ndodhet në gurbet, me paraqitjen e tyre,
dyshja i japin gjallëri programit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *