Esad Ademi – U Bo Jeta Internet

Fenomenin “Internet” si duket Esadi nuk e ka aq për zemër. Këngëtari
tregon për jetën para dhe pas përdorimit të internetit, bukur e interpreton sa
që nuk ka mundësi të mos dëshirosh ta dëgjosh këngën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *