Blerim Kadriu – Buzëqeshja Jote

“Zemra po mshkon pesh, kur t’shoh ty tu kesh” , kështu i këndon Blerimi
buzëqeshjes së një vajze. Këngëtarë energjik dhe shumë i talentuar, është
pjesë e programit tonë festiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *