Ja sa kan arritur nënë e bije në këngen e tyre të re

Nuk mund të ketë bashkëpunim më të mirë se ai mes nënës e bijës, e një
bashkëpunim të tillë na e sjellin Afërdita dhe Dona.

Një tekst i veçantë e shumë i ëmbël, pa asnjë diskutim këndohet me mjeshtri nga të dyja
këngëtaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *