Potpuria nga Engjellusha dhe Ylli Demaj 600.000 KLIKIME!!

Kur bëhen bashkë dy zëra si ai i Engjellushes dhe Ylli Demaj, pa dyshim që
klikimet do të jenë 600.000 brenda 5 ditësh!
Potpuria me këngët e bukura shqipe, vjen me një ritëm dhe gjallëri në prag
të festave të fundvitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *