Muhabeti I Engjellushës, 400.000 KLIKIME!

“Kush po vun ma shumë, Kush n’dashni ka ra”, janë këto disa nga fjalët e
këngës “Muhabeti” e cila për vetëm 7 ditë është klikuar 400.000 herë!
Engjëllusha Salihu, një artiste e re dhe atraktive edhe kësaj here na solli një
këngë mjaft ritmike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *