Ma ka lan ta ka lan, Pro Band & Ganja

Nje prej grupeve me te veqanta Pro Band ne bashkpunim te pandashem me Ganimete Abazin, na risjellin ne kohe hitin “Ma ka lan ta ka lan” me nje shije dhe riperpinim te ri.

Shijojeni ne maksimum kete super bashkpunim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *