“Jam Shqiptar” Shyhrete Behluli ft. Sinan Akçil

Një këngë vërtetë flori! Dueti mes Shyhrete Behlulit dhe Sinan Akçil, me
fjalët e veshura në copëza diamantësh, prek ndjenjat e çdo shqipëtari.
Këngët me motive kombëtare, do të ruajnë vlerën më të madhe për secilin
nga ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *