Fajet mi len mu – Shyhrete Behluli ft. Afrim Muçiqi

Këngë që në më pak se 5 ditë, ka arritur të dëgjohet mbi 500.000 herë.
Interpretimi i të dy profesionistëve, Shyhrete Behlulit dhe Afrim Muçiqit, si
gjithmonë të tërheq që këngët e tyre t’i dëgjosh me ëndje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *