“E Bukur Shqiptaria”

“Se zemrat tona janë si ngjyra e Flamurit, Se gjuhën tonë të vjetër ja kemi
msu dhe gurit” me këto fjalë vërtetë të fuqishme e kuptimplote, dueti mes
nënës e bijës, nën tingujt e tupanit e çiftelisë ka radhitur bukur emrat e
djemëve të lirisë së kombit Shqipëtarë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *