“Ah Dashnia” Mahmut Ferati, Blerona Bytyqi, Vjollca Selimi & Taulant Bajraliu 300.000 KLIKIME!

Kënga që përshkruan ndjenjën e bukur të dashurisë ka arritur që brenda
javës të mbledh 300.000 klikime.
Zërat si ai i Mahmut Feratit, Bleona Bytyqit, Vjollca Selimit dhe Taulant
Bajraliut i japin një kuptim e fuqi të veçantë secilit varg të kësaj kënge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *