“Ah Dashnia” kjo është potpuria

Gjithmonë këngët kushtuar dashurisë na zgjojnë kureshtjen për t’i dëgjuar!
E kënga “Ah Dashnia” përveç tekstit ka dhe një melodi lirike, e cila e
begaton edhe më shumë programin tonë festiv./ Shkruan Vizioni&Libonia

Në linkun e mëposhtem mund ta ndiqni këngen e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *