900.000 KLIKIME!!! Daim Lala, Aida Doçi & Argjenda Doçi – Ama doren

Kënga “Ama doren” ka arritur të grumbullojë plot 900.000 klikime në vetëm
1 javë!
Me një tekst të bukur e ritëm të veçantë, të kënduar ëmbël nga treshja
fantastike Daim Lala, Aida Doçi dhe Argjenda Doçi, dëgjueshmëria kaq e
madhe e kësaj kënge është e pashmangshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *