500.000 KLIKIME! “E bukur Shqiptaria” Aferdita Demaku & Dona

Një super këngë vjen nga Afërdita Demaku dhe vajza e saj Dona, ku me
zërin e tyre të ëmbël, për vetëm 7 ditë mblodhën 500.000 klikime!
Në secilin varg të këngës, janë lidhur zinxhir aq bukur emrat e heronjëve
tanë të cilët gjithmonë do të jenë të pavdekshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *