300.000 KLIKIME! “Nanë e bijë bashkë kur janë”

“Bukur rri Ylli pranë Hanës, po ma bukur Vajza pranë Nanës” kjo është njëra
nga frazat e bukura që ka brenda kënga “Nanë e bijë bashkë kur janë” e cila
për kohë kaq të shkurtër ka mbi 300.000 klikime.
Kjo është njëra ndër këngët nga Afërdita Demaku dhe Dona, zërat e veçantë
të estradës sonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *