100.000 KLIKIME! “Bum Bum” me Xheten

Kënga “Bum Bum” deri më tani ka arritur të mbledh 100.000 klikime!
Një këngë ritmike e kënduar me shumë dashuri dhe entuziazëm nga
këngëtari mjaft simpatik Xheta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *