Vjollca Selimi, Agim & Adnan- Potpuri

Një kombinim fantastik i këngëve dhe këngëtarëve që e interpretojnë
potpurinë. Këngë që na shoqërojnë në ahengjet tona më të rëndësishme, i
kanë sjellur Vjollca Selimi, Agim & Adnan, në programin tonë festiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *