PREMIERË “Fajet mi len mu” nga Shyhrete Behluli dhe Afrim Muçiqi

Kur dy zëra si ai i Shyhrete Behlulit dhe i Afrim Muçiqit bëhen bashkë, pa
dyshim që projekti do të jetë hit që në publikimin e parë!
Bilbilat e këngës shqipe së fundi sjellin në duet këngën me titull “Fajet mi
len mu”.
Kënga u punua me një përkushtim maksimal, me tekst të Abaz Selmani,
melodia- Shyhrete Behluli, aranzhmanet&orkestimi- Miti Geci dhe producent
egzekutiv-Shaban Rexhepi.
Kur një ekip profesionale bashkojnë forcat, suksesi është i pa
diskutueshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *