Leotrimi i këndon Gjejlanës

Leotrimi, një djalosh shumë entuziast dhe i përkushtuar në muzikë!
Këngëtari është pjesë e programit tonë madhështorë festiv, duke sjellur një
potpuri të mrekullueshme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *