Leonora & Leotrim- Mashup

Gërshetimin e këngëve si : “Moj e mira, Oj dora me kan” e sjellin Leonora
dhe Leotrimi, të dy të ri e shumë të talentuar, që me zërin e tyre i japin një
atmosferë të veçantë programit tonë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *