Leoni – “ Pasha Zotin”

Leoni ka zgjedhur t’i këndojë dashurisë së tij. Një këngë mjaft ritmike dhe e
hareshme. Leoni është një këngëtarë i ri por që premton shumë për skenën
e estradës sonë, në një të ardhme të afërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *