Hidhet vallja nga Engjellusha & Ylli Demaj

“A po Vjen Me Mua, Hidhet Vallja, Hajde Me Shuplak” janë këto vetëm disa
nga këngët që ngërthen në vehte potpuria e Engjit dhe Yllit. Të dy kanë një
sharm dhe energji pozitive të veçantë në skenë, e këtë energji e përcjellin
edhe në programin tonë të këtij fundviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *