Dashnia e Fahriut & Rei

T’i këndosh dashurisë, gjithsesi duhet ta ndjesh atë! Dueti mes Fahri dhe
Rei, brenda vehtes mban fjalë nga më të ëmblat. Është kënaqësi që të dy të
jenë pjesë e programit tonë të orgaznizuart në këtë fundvit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *