Daim Lala i këndon dashurise

Daim Lala, një këngëtarë gjithmonë i hareshëm dhe i buzëqeshur! Karakteri
i tij i gjallë, secilës këngë që e këndon i jep pozitivitet. Këtë këngë ritmike, ai
ia kushtojë dashurisë.

Këngen e plote mund ta ndëgjoni ne linkun e mëposhtem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *