“Ama Dorën” Daim Lala, Aida & Argjenda Doçi

Të tre të ri e shumë energjik, janë këta Daim Lala dhe motrat Aida e
Argjenda Doçi. Kjo këngë e bukur e shume ritmike, e bën një atmosferë
edhe më të gjallë brenda programit tonë festiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *