Muhabeti i Engjellushes

Nuk ka mundësi që qikat të bëhen bashkë e “Muhabeti” mos të zgjatet.
Engji pikërisht ka kënduar për këtë “fenomen”, e cila me një interpretim
fantastik dhe këngë mjaft ritmike, e ka pasuruar programin tonë të këtij
fundviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *