Luli & Dafina Potpuria 2021

Nje super potpuri e kenduar nga Lul Vushtrria dhe Dafina Morina programit tone i sjellin risi dhe shkelqim.

Kengen e plote mund ta ndegjoni ne linkun e meposhtem..

Vizioni&Libonia 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *