Xheta & Artina – Po e martojmë vllaun

Dasmat gjithmonë janë të mirëseardhura e sjellin gëzim, Xheta dhe Artina i
këndojnë dasmës së vëllaut. Skena i do shumë ata sepse të dy duken për
mrekulli gjatë interpretimit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *