PREMIERË- Venesa Doçi “Fundi im”

E reja Venesa Doçi sjell cover baladën e bukur “Fundi im”!
Një zë i bukur si i këngëtares dhe talenti i saj në muzikë, padyshim premton
shumë në skenën e estradës shqipëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *